mandag 10. august 2009

Et lite slag i trynet...

All faenskapen (!) har vokst litt i sommer. Hvor mye vet jeg ikke, men den ene på lungen ligger litt "dumt" til så hvis den blir større er det ikke bra i det hele tatt. Den ligger visst mot en ganske stor blodåre. Får jeg brystsmerter må jeg rett på akutten, litt skummelt. Siden det er såpass kritisk (jeg fikk hvertfall inntrykk av at det var det) så må jeg bytte cellegift. Den jeg skal på nå heter fliri og dreper sannsynligvis håret mitt. DET sliter jeg med, enormt. Får helt hetta av tanken, men venner meg vel til det også.

Nå skal jeg synes synd på meg selv noen dager, så skal jeg bite tenna sammen, bli sur og sta og bestemme meg for å bli frisk igjen. (akkurat nå er det vanskelig å tro på det...)

12 kommentarer:

 1. Lille venn....!! Føler med deg nå,men du har klart å redusere før så du skal nok få det til igjen. Ikke en kort og enkel match dette men ikke gi opp! Det gjør hvertfall ikke vi!!!
  tusen tanker og klemmer fra stabekk

  SvarSlett
 2. Det er ikke annet å gjøre enn å ta imot mer kreftcelle-gift. Dens oppgave er å DREPE kreft...Grr Grr Vi skal f... meg ta rotta på'n.
  LW

  SvarSlett
 3. Åh kjære Lena....
  Men dette skal du jo klare. >Hår vokser ut igjen, håpløst sagt, for det vet du jo.
  Tenker på deg- masse. Og sender gode tanker og klemmer din vei.

  Camilla

  SvarSlett
 4. Kjære Lena!
  Ingen hyggelig beskjed å få, men du har så mye å kjempe for. Du er sterk og har mye støtte i venner og familie. Vi tenker masse på deg.

  Stor klem fra Jenny, Selma, Tora, Kari og Thomas <3

  SvarSlett
 5. Kjære Lena!
  Ingen hyggelig beskjed å få! Vi føler med deg, og tenker masse på deg. Vi har lært deg å kjenne som ei posetiv jente med mye "tæl" og mye å kjempe for, så dette fikser du.
  vi snakkes!!!!
  Klem Kjersti

  SvarSlett
 6. dine værste mistanker var sanne. Kan egentlig ikke si noe for å endre det, men faenskapen skal nok en gang forsvinne. Det er det eneste jeg vet sikkert!! Stå på Lena. Ta vare på deg selv, gjør alt du vil nå og ikke la dette stoppe deg så slipper du kanskje å være alene når de værste tankene og de vonde følelsene trenger seg på. Jeg vet jo at de er der. Selvfølgelig!!!!!
  Utrolig utrolig glad for at du er vennen min og STOLT av deg!!!!!

  Tovem

  SvarSlett
 7. Skjønner godt det er en tøff beskjed å få, tenker masse på deg!!!

  Stor klem fra meg.

  SvarSlett
 8. Dette greier du vennen! Du er tøff og sterk, og snart er det vinter og man kan gå med lue hele dagen så ingen ser at du mangler hår ;)

  Stå på!

  SvarSlett
 9. Nina Engh-Bredesen11. august 2009 kl. 10:04

  Hei Lena, jeg tenker masse på deg!
  Sender over noen gode vibber, og håper du klarer å mobilisere ny energi. Vi er muligens kjent for å være standhaftige vi engh-damer, og det syntes jeg du skal bruke for alt det er verdt i tiden fremover. Stor klem fra Nina ;-)

  SvarSlett
 10. Wow, dette var sterkt lesestoff... Jeg kjenner deg jo ikke, men synes du er kjempe tøff. Jeg skjønner at du har en tung kamp, og unner deg den ikke, men å være ung, ha en datter og ta det valget du og nylig gjorde, oppi alt sammen, det står det respekt av. Håper det går bra med den nye kuren og ønsker deg alt vel. Hold motet oppe! :)

  SvarSlett
 11. Ønsker deg alt godt.

  SvarSlett
 12. Eg heier på deg!!! Denne kampen skal du vinne! Eg har følgd bloggen din og sender no ei varm helsing med masse heiarop frå vestlandet :-)

  SvarSlett