mandag 17. august 2009

Ahus og ny start.

Føles som om jeg starter litt på scratch igjen nå. Det aller verste er at jeg føler at jeg tok et skritt frem i vår, men at jeg i sommer har tatt to tilbake. Jeg finner små kuler "overalt" (litt overdrivelse, men likevel dukker det opp litt her og der) Jeg har en enorm (!) kul i hodet hverken jeg eller de på ahus aner hva er, og jeg har vondt på mange rare steder. Er drittlei alt før jeg har begynt og magefølelsen er ikke god. I dag tidlig så det ut som om jeg hadde fått meg en på tryne, er hoven under det ene øyet. Det aller rareste er at alt som dukker opp kommer på venstre siden... merkelige greier.

Tross alt føles det greit å komme i gang igjen da. Får håpe de får kontroll på alt og at formen stiger litt igjen. Nå er jeg bare sliten trøtt og har null overskudd. Når jeg samtidig er litt redd så hjelper ikke det stort...

8 kommentarer:

 1. Jag är en från Sverige som följer din blogg, väldigt tråkigt att du har fått ett bakslag. Håller alla tummar för att det skall gå vägen för dig. Det finns även en blogg om en i Sverige som kallar sig " Vimmelmamman", där en tjej med samma sjukdom som du har skriver om sitt liv. Ett litet tips bara. All lycka till dig..

  SvarSlett
 2. By you side whenever where ever!
  AL

  SvarSlett
 3. har kastet en million gode tanker på toget over fjellet!!!!!
  Gi en lyd om det er noe jeg kan gjøre.... hva som helst altså:)
  Tovem

  SvarSlett
 4. Lykke til!

  /Caroline

  SvarSlett
 5. Har deg fremdeles i mine bønner kjære Lena. Tenker på deg masse og sender gode vibber. Hvis du vil drikke te på en kafe eller noe en dag, er jeg stort sett hjemme når alle andre er på jobb :) *klemmer på*

  SvarSlett
 6. Tenker masse på deg!

  Vil bare få legge igjen en *stor varm klem* og så skal dette gå rette veien!

  SvarSlett
 7. Bare de som har vært igjennom det vet hvordan det er å få en kreftdiagnose. Jeg ble syk høsten 2007 - mange ups and downs, spesielt i tankene. Jeg klarte det..... Det gjør du også :-)

  AK

  SvarSlett
 8. Sender det jeg kan av positive tanker til deg Lena..

  Klem fra Monica

  SvarSlett