onsdag 2. september 2009

Sove hjemme!

Jeg får sove hjemme!! Skikkelig deilig. Skal ha Maja neste uke og alt er (nesten) bare fint og flott.

Det er satt opp ti behandlinger til meg. Hver dag utenom helgen. Tipper jeg "flytter" til Haslum siste uka, er litt nærmere.

Det verste er egentlig at jeg har klaustrofobi, skikkelig. Ikke reagerer jeg særlig på beroligende heller, så ikke mye hjelp i det. Under strålingen får jeg på en maske som kun er åpen over munnen og nesa. Den er for å holde hodet på plass og blir spent fast i en benk. I går klarte jeg ikke fire minutter en gang :( Må klare en halv time etterpå under CT og må nok takle en halv time på første strålingen når alt skal tilpasses. Gruer meg.

3 kommentarer:

 1. Hei Lena! Det er jammen mye du skal igjennom,kan du ikke høre etter om du kan få musikk ,noe du liker å høre på, slik at du slapper litt mere av under bestrålingen.Jeg hadde musikk av og til på Ullevål.Ønsker deg lykke til.

  SvarSlett
 2. Sitter her og leser bloggen din og jeg må si at du imponerer meg..Du opplever ett av mine (og sikkert dine)verste mareritt, å bli syk mens barna er små.

  Lykke til Lene- ønsker deg alt godt:)

  SvarSlett
 3. Hei!

  Så link til bloggen din på Kvinneguiden. Kommer til å følge med deg videre på veien til å bli frisk! Lykke til med strålebehandling - dette klarer du.

  SvarSlett